Eigenaar Rino Hertogh is begonnen bij huis in zijn schuur aan de Van Beusekomstraat in ít Zand. Al snel bleek de veertig vierkante beschikbare meter te klein en met de bouw van het industrieterrein ging Bouwbedrijf Hertogh over. Op het industrieterrein was er de beschikking over 250 vierkante meter maar het bedrijf groeide, werd groter en er was de behoefte aan meer ruimte. In 2008 is Bouwbedrijf  Hertogh verhuisd naar de Prins Clausweg 10 en op het inmiddels verbouwde werkterrein op het industrieterrein heeft het bouwbedrijf de beschikking over liefst achthonderd vierkante meter aan werkruimte.

Groot, maar toch klein gebleven: eigenaar Rino Hertogh is werkzaam met een leerling bouwvakker en heeft een professionele schilder in dienst. Met een rijk arsenaal aan elektriciens, loodgieters, stukadoors en metselaars in de regio, heeft het Noord-Hollands bedrijf alles binnen bereik om aan uw wensen te voldoen en bijvoorbeeld een complete woning van de grond af op te bouwen.

Sinds 2009 is er de beschikking over een Newton kraan, waarmee nog makkelijker, efficiŽnter en klantvriendelijker gewerkt kan worden. De kraan heeft een bereik van achttien meter hoog en kan bij twintig meter ver nog altijd vijfhonderd kilo tillen.

  


Bouwbedrijf Hertogh is een erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven bieden leerlingen een werkplek binnen de dagelijkse bedrijfsvoering. De leerling kan hierdoor het beroep uitoefenen waarvoor hij of zij een opleiding volgt. Zo biedt Bouwbedrijf Hertogh jonge werknemers de mogelijkheid om 'werkend te leren' en houdt zo het vakmanschap binnen het bedrijf op peil.

Erkende leerbedrijven laten zien dat ze de kwaliteit van het vakmanschap willen garanderen en stimuleren. Deze uitstraling heeft uiteraard invloed op de manier waarop naar de bedrijfstak gekeken wordt en geldt voor branchegenoten als bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten.

Voor meer informatie of om te horen of er een werkplek vrij is kun je gerust contact met ons opnemen.

 


De klant staat centraal. Door de jarenlange ervaring in de bouw kunnen wij uw plannen en verbouwwensen vertalen naar een maatgericht advies plus bijpassende offerte. Wij zien snel uw ideale oplossing voor uw uitbreiding. Wij verzorgen het gehele traject, vanaf het eerste advies tot de bouwaanvraag tot en met het compleet sleutelklaar afbouwen.